Hi, it's me!

In 2017 zette ik de stap. Of zeg maar de sprong. Ja, ik ben nogal sportief geboren. Van verpleegkundige naar fotograaf & dat omarm ik met véél liefde, elke dag opnieuw. Ondertussen mama van 2 klein patékes, Nona & Margot.

Hi, ik ben Liese,
fotograaf, duizendpoot & creatieveling die durft te dromen.

Over

Dat mijn vorig leven als verpleegkundige me een mooie rugzak biedt. Want als fotograaf stap je in een cirkel waarin jij je bloot stelt. Het is mooi om jullie te zien groeien hierin & jullie te mogen begeleiden. Spontaan en ongedwongen. Dat is wat ik kan, als verpleegster, maar ook als fotograaf. 

Een relatiebreuk & een over te nemen 'fotografen winkel' in 2017. FOTO LIVO - LI(ese)VO(ets) werd geboren. Met een klein hartje, maar vol overtuiging. Want ik was de hobbyfotograaf die een fulltime winkel ging runnen. Ohgod! Dat was springen, héél hoog. Drie jaar lang was dit zwoegen en zweten. Want een fotograaf die reportages maakt, in combinatie met een winkel. En dat allemaal in haar eentje. Daarvoor zijn 24 uur in een dag te weinig. 

2021, Corona & het einde van mijn huurcontract. Ik vond mijn weg als verpleegkundige op intensieve zorgen. En het leven als fotograaf was even van de wereld verdwenen. Mijn leven kreeg ruimte om te groeien. Wij werden een gezin. Wat een ervaring, dat moeder zijn. 

In de verpleging heb ik ondertussen een plaatsje gevonden binnen de consultatie cardiologie. Dit om de combinatie met de fotografie, onze 2 meisjes & mijn man als professioneel wielrenner, mogelijk te maken.

Ik ben heel benieuwd met wat ik deze pagina in de volgende jaren nog mag aanvullen. Want ik ben een zoeker, een duizendpoot, een creatieveling steeds op zoek naar avontuur.    

Van spoedverpleegkundige naar het zelfstandige leven

Achter mijn kookpot
Joggend achter mijn buggy
Op mijn yogamat
Onderweg met de 2 meisjes

Wanneer ik niet fotografeer, vind je mij waarschijnlijk:

Zin in een niet te vergeten momentje samen? Iets om voor altijd te koesteren?