Familie


Ben jij ook superfier op jouw gezin? Of geef je graag een fantastisch leuk cadeau? 


We kiezen samen een zaterdag of zondag uit en gaan op zoek naar de locatie die bij jullie past. We maken ongeveer een uurtje foto's. Achteraf kan je de volledige reportage online bekijken en mogen jullie 12 favoriete beelden uitkiezen. Deze krijg je digitaal in hoge resolutie. Indien jullie wensen kunnen er extra beelden aangekocht worden aan 5 euro per stuk. 


Prijs: 150 euro excl km vergoeding
 Cyriel

Wat een knap ventje he? Ik mocht mee zijn aller eerste verjaardag vieren. Gewoon gezellig thuis. Uiteraard met taart en balonnen. Het was een feest!

Charlotte & JaqueEppo

Eentje die spontaan een lach op je gezicht kan toveren. Gezellig thuis in verrouwde omgeving. Zo heb ik ze het liefst. Spontaan & puur!


Met heel de familie


Ik ging op stap. Niet enkel met dit gezinnetje, De oma's & opa's waren ook van de partij. Wat een uitstap. Er was leven in de brouwerij, maar dat vind ik best fijn. Genoeg afleiding voor de kids en glunderende kopjes van de oudste.

Kleinkinderen

Als er dan een prutske bij komt in de familie om extra te vertroetelen. Een ideale moment om de grootouders in de bloemetjes te zetten. Ohja uiteraard, zo maken we er gebruik van iedereen nog eens mooi vast te leggen op beeld in alle mogelijke combinaties!

Oma's & opa's 


Copyright © All Rights Reserved